Ipari Áramfejlesztők

Cégünk a kizárólagos Magyar forgalmazója az EMSA és ENERGY S.R.L. átal gyártott áramfejlesztő berendezéseknek!

Hobbi áramfejlesztők

Benzin motoros áramfejlesztők.

Használt Áramfejlesztők

 

 

Kiegészítők

Cégünk által forgalmazott, illetve gyártott áramfejlesztő kiegészítők. Automatikák, vezérlők, szabályozók, kapcsolószekrények, üzemanyag ellátó rendszerek, hőtartó készülékek, kármentesítők, időjárásvédő könnyű szerkezetetek, minden ami szükséges az áramfejlesztőkhöz!

 

Clip On Hűtőaggregátor

Konténer elejére szerelhető Clip On típusú új áramfejlesztő aggregátor.

Az áramfejlesztő új berendezés! 2 év vagy 1000 üzemóra GARANCIA!

A gépegységek átadás előtt teljes terheléses műpróbán esenke át, melyről cégünk jegyzőkönyvet ad át a megrendelőnek!

Speciális Generátorok

Speciális dízelmotoros áramfejlesztő gépegység, teherautók és egyéb extrém telepítési helyszínekre!

Az alábbi dobozolt gépegységeket, teherautók, és más szállító járművekhez javasoljuk, ahol a gépegység burkolata extrém időjárási viszontagságoknak van kitéve. A gépegységet akummulátor, illetve üzemanyag tartály nélkül szerelve szállítjuk, hisz a szállító járművökön mindkettő megtalálható, ezáltal a gépegység súlya jelentősen lecsökken!  Megrendelő igényei szerint lehet Czink bevonatú, galvanizált, vagy saválló (inox) burkolatból! Minden gépegység IP23 szabványnak felel meg! A beépített motorvezérlő elektronika, távindítással is működtethető!

Traktor generátor

Generátorok mezőgazdasági traktor meghajtással, kardán meghajtásos.

A mezőgazdaságban a korszerű termelési kultúrák elterjedésével egyre nagyobb az igény a biztonságos villamos energia ellátásra.

Sajnos a mezőgazdaságban fennálló tőkehiány miatt csak kevés vállalkozó tud nagyteljesítményű dízelmotoros áramfejlesztőt vásárolni, így sok esetben tartalék áramforrás nélkül jelentős kár következhet be. Mivel a nagyteljesítményű áramfejlesztők esetében a magas árat a gépegységet meghajtó dízelmotor határozza meg, a motor kiváltása jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Hegesztő-áramfejlesztők

Válassza ki önnek a legmegfelelőbb Hegesztő-Áramfejlesztőt.

A HONDA és a SUBARU benzinmotoros hegesztõ-áramfejlesztõk kiválóan használhatók építõipari és karbantartó vállalkozásoknál. Kompakt, kis tömegû gépek, emellett jelentõs villamos és hegesztõ teljesítményûek. A gépek egy és háromfázisú villamos energiát szolgáltatnak, 170 – 300 A -es egyáramú vagy váltóáramú ívhegesztést tesznek lehetõvé. A meghajtómotor négyütemû Honda benzinmotor, ami hosszú élettartamot és gazdaságos mûködést eredményez.