Szervíz, Karbantartás

Vállalatunk fő profilja, a telepített gépegységek időszakos karbantartása, üzemeltetése. Ezen a területen cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

Profi, hobbi áramfejlesztő

rofi, Hobbi áramfejlesztő javítása, anyagértékesítés, új és használt gépek forgalmazása!

Egyedi gyártás

Cégünk vállalja egyedi áramfejlesztők kivitelezését.

Javítás

Cégünk vállaja, minden tipusú áramfejlesztő aggregátor javítását.

Szerviz, Karbantartás

Vállalatunk fő profilja, a telepített gépegységek időszakos karbantartása, üzemeltetése. Ezen a területen cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Büszkén állíthatom, hogy jelenleg országszerte több mint 100 szerződéses partnerrel rendelkezünk, és ez a szám folyamatosan bővül.

 

Karbantartó csapatunk fiatal jól képzett szakemberekből áll, nekik köszönhetően lefedettségünk az egész országra kiterjed! Szervizünk a 0-24 óráig áll Megrendelőink rendelkezésére bármely napokon!

 

Jelenleg 6 szervízkocsival rendelkezünk, melyből egy speciálisan dízel-beznin motorok javítására karbantartására kialakított gépjármű, mely rendelkezik ultrahangos mosóval, porlasztópróba paddal, különböző célszerszámokkal, illetve 2 fő részére teljes szerszámkészlettel. A másik villamos helyszíni javító gépjármű, melyben található, belső szerelőasztal, precízebb munkák asztalnál történő munkavégzésre, külső gerjesztő elektronika, nagyméretű csapágylehúzók, illetve cégünk által forgalmazott és karbantartott vezérlésekből 1-1 darab, ezzel is csökkentve a megrendelő költségeit, hisz a helyszínen azonnal el tudjuk végezni a javítást, nem szükséges még több kiszállást fizetnie!

Ezen felül  rendelkezünk még 2 db gyors reagálsú villám szervizkocsival, illetve egy Mercedes típusú 7.5t ösztömeges teherautóval!

Az aggregátorokat időszakonként (évente minimum kétszer) ellenőrizni, szervizelni kell. Ezek megelőző karbantartások (olajok, szűrők cseréje, rendszerellenőrzés, próbajáratás), melyeket a téli illetve nyári átállásnál végezzük el, ezzel érhető el az aggregátorok zökkenőmentes működése.

Ha az ellenőrzés során meghibásodást észlelünk, a hibajavítás jellege és díjtételei minden esetben észlelt hibajelenség alapján kerül meghatározásra. Ez nem feltétlenül egyezik meg a ténylegesen elvégzett munka jellégével és díjtételeivel. A hiba tényleges okáról és a javítás tényleges költségeiről ismételten ajánlatot adunk.

Vállalatunk alapelvei közé tartozik, hogy a telepített aggregátort időszakos karbantartással használatra készen tudjuk tartani, hisz csak ezzel érhető el a Megrendelő számára a tökéletes biztonság. Természetesen a biztonság mértékét csak növeljük azzal, hogy Megrendelőink számára fenntartjuk raktárkészletünket, illetve olyan beszállítókkal állunk jó kapcsolatban, hogy az esetlegesen hiányzó alkatrészt 24 órán belül be tudjuk szerezni a világ bármely pontjáról!

Profi, Hobbi áramfejlesztő javítása, anyagértékesítés, új és használt gépek forgalmazása!

 

Profi, Hobbi áramfejlesztő javítása, anyagértékesítés, új és használt gépek forgalmazása!

Bevezető:
 Nagykereskedelemben és egység helyeken megvásárolható hobbi, profi, kis áramfejlesztő egyre nagyobb mértékben árasztja el a hazai, és a külföldi piacot! Sajnos minőségre nem olyan megbízhatóak, mint az külsejük mutatja, vagy esetleg az értékesítőjük hangoztatja!

 

Szolgáltatásunk:
Ebből az okból kifolyólag kezdett cégünk ezen a részen is foglalkozni a témával, hisz megvásárolni manapság már bárhol lehet, viszont a javíttatása, és az alkatrészbeszerzése igen nehézkes! Lassan 4 éves tapasztalattal rendelkezünk, ezen áramfejlesztő gépegységek javítása terén!

Büszkén állíthatom, hogy mióta cégünk foglakozik ezen a téren is még nem fordult elő, hogy az esetleges felmerült problémákra ne tudtunk volna megoldást találni!

Vállalunk javítást, felújítást, alkatrészbeszerzést, értékesítést, és használt gépegységek eladását!

Leggyakoribb problémák: tekercs leégés, szabályozó leégés, berántópajzs, karburátor csere, motorikus kopások, olaj nélküli járatás stb…

Amennyiben problémája van keressen minket bizalommal!
Meghibásodott áramfejlesztőjét hozza el hozzánk, és mi rendbe hozzuk!

Áramfejlesztő Aggregátor

Meghibásodott, rossz áramfejlesztője van? Minden hol járt már vele, de nem tudtak mit mondani rá, esetleg nem tudták megcsinálni? Ez többet nem akadály!

 

Cégünk vállaja, minden tipusú áramfejlesztő aggregátor javítását.

Jól képzett, nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink a lehető legprecízebb javítást végzik, a megrendelő igényei szerint. 13 éves rutinnal rendelkezünk az ipari dízel motorok alkatrészellátása, karbantartása, javítása, valamint felújítása terén.

Kollégáink a javítást a megrendelő telephelyén végzik, amennyiben ez nem kivitelezhető (nagyobb volumenű javítás, költségcsökkentés stb.) abban az esetben cégünk saját telephelyén végezzük a munkálatokat. Ezen felül vállaljuk dízel motorok behangolását, javítását, állapotfelmérését, illetve felújítását. Munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, így kívánjuk követni a piac folyamatos fejlődését, és naprakésznek lenni a legújabb áramfejlesztő fejlesztésekkel.

Benzin motoros áramfejlesztő aggregátorok teljes körű felújítása, motor fúrás, főtengely köszörülés, illetve egyéb javítások.

Áramfejlesztő aggregátor alternátor javítása, beszabályozás, tekercselés, feszültség szabályozó beállítása, cseréje.

Dízel motor javítása, adagoló felújítás, röpsúlyos szabályzás beállítása, motor felújítás, vízpumpa javítás, motorvédelmi funkciók kiépítése, javítása.

Áramfejlesztő vezérélések javítása, cseréje, programozása.

Kapcsolatainknak köszönhetően bármely motor típushoz a lehető legrövidebb időn belül tudunk alkatrészt szállítani.

Áram Generátor
CumminsPerkinsDeutzKubotaDoosan
LombardiniCarrierMitsubishiRábaBriggs&Stratton
SDMOCGMListerIsuzuAksa
TeksanPower GeneratorOnis VisaHimoinsaGenSet
VolvoIvecoJohn DeereYanmarRenault
 Atlas CopcoMANHatzCsepelCAT
RicardoMTUMTZKomatsuHonda

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!