Szervíz, Karbantartás

Vállalatunk fő profilja, a telepített gépegységek időszakos karbantartása, üzemeltetése. Ezen a területen cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Büszkén állíthatom, hogy jelenleg országszerte több mint 100 szerződéses partnerrel rendelkezünk, és ez a szám folyamatosan bővül.


Karbantartó csapatunk fiatal jól képzett szakemberekből áll, nekik köszönhetően lefedettségünk az egész országra kiterjed! Szervizünk a 0-24 óráig áll Megrendelőink rendelkezésére bármely napokon!

Jelenleg 6 szervízkocsival rendelkezünk, melyből egy speciálisan dízel-beznin motorok javítására karbantartására kialakított gépjármű, mely rendelkezik ultrahangos mosóval, porlasztópróba paddal, különböző célszerszámokkal, illetve 2 fő részére teljes szerszámkészlettel. A másik villamos helyszíni javító gépjármű, melyben található, belső szerelőasztal, precízebb munkák asztalnál történő munkavégzésre, külső gerjesztő elektronika, nagyméretű csapágylehúzók, illetve cégünk által forgalmazott és karbantartott vezérlésekből 1-1 darab, ezzel is csökkentve a megrendelő költségeit, hisz a helyszínen azonnal el tudjuk végezni a javítást, nem szükséges még több kiszállást fizetnie!

Ezen felül  rendelkezünk még 2 db gyors reagálsú villám szervizkocsival, illetve egy Mercedes típusú 7.5t ösztömeges teherautóval!

Az aggregátorokat időszakonként (évente minimum kétszer) ellenőrizni, szervizelni kell. Ezek megelőző karbantartások (olajok, szűrők cseréje, rendszerellenőrzés, próbajáratás), melyeket a téli illetve nyári átállásnál végezzük el, ezzel érhető el az aggregátorok zökkenőmentes működése.

Ha az ellenőrzés során meghibásodást észlelünk, a hibajavítás jellege és díjtételei minden esetben észlelt hibajelenség alapján kerül meghatározásra. Ez nem feltétlenül egyezik meg a ténylegesen elvégzett munka jellégével és díjtételeivel. A hiba tényleges okáról és a javítás tényleges költségeiről ismételten ajánlatot adunk.

Vállalatunk alapelvei közé tartozik, hogy a telepített aggregátort időszakos karbantartással használatra készen tudjuk tartani, hisz csak ezzel érhető el a Megrendelő számára a tökéletes biztonság. Természetesen a biztonság mértékét csak növeljük azzal, hogy Megrendelőink számára fenntartjuk raktárkészletünket, illetve olyan beszállítókkal állunk jó kapcsolatban, hogy az esetlegesen hiányzó alkatrészt 24 órán belül be tudjuk szerezni a világ bármely pontjáról!

 

 
 

 
 

Elérhetőségeink

VillGép 2000 Bt.

Cím: 2030 Érd, Vincellér utca 68/a
Telephely:2049 Diósd, Gyár utca 2.
Levelezési cím: 2049 Diósd, Pf.:173
(New MGM Zrt. területén!)
Adószám: 20606141-2-13

Beszerzés / Javítás / Karbantartás irányítás:

+706092602

Pénzügy

+36709054474

Ügyintézés:
+36702431413

Iroda:
+3623781245


Email:
info@villgep2000.hu


  Ajánlatkérés
Visszahívás kérése
Cég név
 
Cég címe
 
Teljes név
 
Telefonszám
 
Fax szám
 
Email cím
 
Agregátor teljesítmény
kW
 
Megjegyzés
 

Facebook


Instagram